Vlees; ambachtelijk en goed gebakken daar hou ik van!
en vanuit die passie heb ik Just Meat opgezet.
Ik zie in de huidige maatschappij de trend ontwikkelen waarbij er “angst” voor vlees ontstaat.
Wat versta ik onder “angst”? Ieder geval niet dat men een fobie ontwikkeld en gillend wegrent uit de supermarkt bij het zien van een pakje gehakt.
Het gaat (in mijn visie) vooral om de huidige generatie die alleen nog de bekende euroknaller uit de supermarkt gebruikt.
Ga maar eens na, hoeveel jong volwassenen zijn er nog die vandaag de dag een hele rollade bakken?
Of wie koopt er nog een schenkel voor de soep? Men vindt dat tegenwoordig snel “eng” en verwacht dat er niks anders mee gemaakt kan worden dan ingewikkelde gerechten die zeker niet voor hen bedoelt zijn.
Daarbij komt nog dat de euroknaller, de ambachtelijke slager verdrijft.
De (ambachtelijke) slager is aan het uitsterven!!
Waar moet je dan je kwaliteits vlees vandaan halen? Just Meat gaat op onderzoek uit!
Het doel van Just Meat is informatie en motivatie!
Waar komt het vlees vandaan? Is het gezond? Wat kan ik er mee?
In verschillende (korte) readers zal ik deze en meer onderwerpen over Vlees en alles wat er mee te maken heeft bespreken.
Recepten en vragen over vlees waar je altijd al een antwoord op wilde hebben zoals: Hoe bak je nou een goede biefstuk, wat doe je nou met een schenkel? zijn onderwerpen die je hier kan vinden.
Ik wens je veel plezier hier op de site.
Mocht je vragen hebben, stel ze gerust!
Veel smakelijks
Just Meat
wat een leuk initiatief. site ziet er goed uit.